afasie, dysartrie, dysfagie, NAH, stem Parkinson NAH Arnhem-Zuid Lingewaard
Header afbeelding

Logopedie Het Kompas

Welkom bij Logopedie het Kompas, een praktijk gericht op behandeling van logopedische problematieken bij volwassenen.

De praktijk is gevestigd in de Stikkerbuilding in Arnhem Zuid.

Rosa van Bemmelen

Praktijkhoudster, Logopedist & Taal- Spraakpatholoog
Beschikbare dagen:
  • Maandag
  • Dinsdag
  • Woensdag
  • Donderdag
  • Vrijdag

Per 1 mei 2022 ben ik de trotse eigenaar van Logopedie Het Kompas. Sinds 2016 ben ik werkzaam als logopedist, in verschillende settingen. Mijn hart ligt bij het werken met volwassen met uiteenlopende problematieken. Ik ben aangesloten bij het samenwerkingsverband Thuis-Verder (www.thuis-verder.nl) voor revalidatie aan huis en bij Covid Revalidatie Arnhem (https://covidrevalidatiearnhem.nl) voor herstel na COVID-19. Ook richt ik me op onverklaarbare keelklachten zoals chronische hoest, supragastrisch boeren, aerofagie, stemproblemen  en globusgevoel. Daarnaast behandel ik regelmatig transgenderpersonen vanwege genderdysfonie.  Ik ben mimetherapeut en lid van Parkinsonnet.

Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici, ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en ben geregistreerd afasietherapeut, aangesloten bij AfasieNet.

Opleiding: HBO logopedie, MA Taal- en Spraakpathologie

Logopedist sinds: 2016

Specialisme: behandeling van volwassene met afasie, dysartrie, dysfagie en stemproblemen ten gevolge van niet aangeboren hersenletsel (NAH) / Chronische hoestklachten / Stemklachten / Stembegeleiding bij transgender personen / Parkinson(isme)

Wekelijkse aanwezigheid: alle dagen

Locatie behandelingen: Op de praktijk en op verwijzing aan huis in Arnhem-Zuid, Lingewaard, Overbetuwe en Nijmegen Noord.

De praktijk werkt alleen op afspraak en verwijzing.

U kunt u aanmelden via telefoonnummer 06-21893054 of door het aanmeldingsformulier elders op de site in te vullen.

 

 

Terug naar overzicht