Rosa van Bemmelen

Functie: praktijkhoudster / logopedist, klinisch linguïst en afasietherapeut

Afdeling: Logopedie Het Kompas

E-mailadres: info@logopediehetkompas.nl

Per 1 mei ben ik de trotse eigenaar van Logopedie Het Kompas. Sinds 2016 ben ik werkzaam als logopedist, in verschillende settingen. Mijn hart ligt bij het werken met volwassen met uiteenlopende problematieken. Ik ben aangesloten bij het samenwerkingsverband thuis-verder (www.thuis-verder.nl) voor revalidatie aan huis en bij Covid Revalidatie Arnhem (https://covidrevalidatiearnhem.nl) voor herstel na COVID-19. Ook richt ik me op onverklaarbare keelklachten zoals chronische hoest (middels Speich-C), supragastrisch boeren, aerofagie, stemproblemen (pre-en postoperatief)  en globusgevoel. Daarnaast behandel ik regelmatig transgenderpersonen vanwege genderdysfonie.  Ik ben mimetherapeut en lid van Parkinsonnet.

Ik sta ingeschreven bij het kwaliteitsregister Paramedici, ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie en ben geregistreerd afasietherapeut, aangesloten bij AfasieNet.

Opleiding: HBO logopedie, master Taal- en Spraakpathologie

Logopedist sinds: 2016

Specialisme: behandeling van volwassene met afasie, dysartrie, dysfagie en stemproblemen ten gevolge van niet aangeboren hersenletsel (NAH) / Chronische hoestklachten / Stemklachten / Stembegeleiding bij transgender personen / Parkinson(isme)

Wekelijkse aanwezigheid: maandag dinsdag woensdag en vrijdag

Locatie behandelingen: Op de praktijk en op verwijizing aan huis in Arnhem-Zuid, Lingewaard en Overbetuwe .

De praktijk werkt alleen op afspraak.

U kunt u aanmelden via telefoonnummer 06-21893054 of door het aanmeldingsformulier elders op de site in te vullen.

 

 

Terug naar overzicht