Veelgestelde vragen – Logopedie Het Kompas – Arnhem
Header afbeelding

Logopedie Het Kompas

Welkom bij Logopedie het Kompas, een praktijk gericht op behandeling van logopedische problematieken bij volwassenen. Op dit moment hebben wij een patiëntenstop aangaande de behandeling van transgender personen.

De praktijk is gevestigd in de Stikkerbuilding in Arnhem Zuid.

Veelgestelde vragen

Behandelovereenkomst

Voordat de behandeling aanvangt wordt u gevraagd een behandelovereenkomst logopedie te tekenen.

Tarieven logopedie

De logopedische tarieven zijn per zorgverzekeraar verschillend. Logopedie zit in het basispakket. Vanaf 18 jaar geldt wel dat eerst het eigen risico wordt aangesproken.

Logopedie is vrijgesteld van BTW.

Het verzuimtarief voor niet nagekomen of niet tijdig afgezegde afspraken bedraagt het gewone tarief  en wordt niet door uw zorgverzekeraar vergoed. Richtlijn betalingsvoorwaarden

Als ik niet tevreden ben met een behandeling?

Het kan voorkomen dat u als cliënt/patiënt een klacht heeft over de logopedist of over de logopedische behandeling. U kunt dan terecht bij de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF), de beroepsvereniging voor logopedisten.
NVLF
Postbus 75
3440 AB Woerden
Telefoon: 0348 – 45 70 70
Het klachtenrecht voor patiënten is overigens vastgelegd in de Wet Klachtenrecht Cliënten Zorgsector. Het klachtenrecht van de NVLF is hieraan verbonden. Onze logopediepraktijk volgt de klachtenregeling van de NVLF.