Judith E.M. Kocken

Functie: Logopedist/ afasietherapeut

Afdeling: Logopedie Het Kompas

E-mailadres: info@logopediehetkompas.nl

Per heb 1 mei heb ik praktijk overgedaan aan Rosa van Bemmelen. Een zeer kundig en prettige persoonlijkheid. Ik blijf zzp-er voor noodgevallen in de praktijk. Naast mijn activiteiten in mijn eigen praktijk ben ik 38 jaar werkzaam geweest in Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem . Daar ben ik o.a. lid van het slikteam geweest. Ik ben geregistreerd in het kwaliteitsregister van paramedici en lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie. Ik ben  erkend afasietherapeut en mimetherapeut. Ik ben lid van het samenwerkingsverband thuis-verder (www.thuis-verder.nl) en van het oncologienetwerk Elst. Middels manuele facilitatie van de larynx kan globusgevoel weggehaald worden. Chronische hoest wordt volgens het SPEICH-C programma behandeld. Stemklachten en begeleiding rondom stemoperaties behoort ook tot mijn aandachtsgebied. Evenals logopedie bij transgenders.  Medical taping behoort ook tot mijn vakgebied en ook dit kunt u in de praktijk krijgen.  Op al deze gebieden volg ik regelmatig bij- en nascholingen.

Naast behandelingen in de polikliniek in Arnhem-Zuid doe ik ook aan huis behandelingen. Ook in Lingewaard en Overbetuwe.

Leeftijd    64
Opleiding    HBO logopedie
Logopedist sinds    1980
Specialisme    volwassenen met afasie, dysartrie waaronder Parkinson, MS, CVA,  slikproblemen door neurologisch of oncologisch letsel, uitspraakproblemen door oncologisch letsel in het mondgebied, stemproblemen en/of globusgevoel(spanning in het hoofd hals gebied) , mimetherapie, chronische hoest volgens SPEICH-C,  medical taping.
Wekelijkse aanwezigheid    dagelijks aan huis behandelingen mogelijk

De logopedische praktijk is gevestigd in de  Stikkerbuilding in Arnhem-Zuid. Het gebouw is rolstoeltoegankelijk en voldoet aan de getelde inrichtingseisen. Er is voldoende (gratis) parkeermogelijkheid.

De praktijk werkt alleen op afspraak.

U kunt u aanmelden via telefoonnummer 06-21893054 of door het aanmeldingsformulier elders op de site in te vullen.

Terug naar overzicht