Minke Kruis

Logopedist & Afasietherapeut
Beschikbare dagen:
  • Donderdag
Sinds 2018 ben ik werkzaam als logopedist. Mijn werkervaring bestaat uit het behandelen van volwassenen en ouderen met uiteenlopende logopedische problematiek in de geriatrische revalidatiezorg, de verpleeghuiszorg en de eerste lijn. Naast mijn ervaring in het behandelen van dysartrie, dysfagie en afasie bij neurologische problematiek heb ik mij gespecialiseerd in de logopedische behandeling bij longproblemen zoals COPD, astma en post-covid. Stem-, globus- en ademproblemen behandel ik vooral middels manuele facilitatie van de larynx. Binnen Logopedie het Kompas doe ik daarnaast ervaring op met de logopedische behandeling van genderdysfonie bij transgenderpersonen.
Ik ben geregistreerd afasietherapeut en heb in 2022 de master Neurorevalidatie en Innovatie afgerond. Ik sta ingeschreven in het kwaliteitsregister Paramedici en ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF).

Leeftijd: 27

Opleiding: HBO logopedie, MSc Neurorevalidatie en Innovatie

Logopedist sinds: 2018

Specialisme: de behandeling van volwassenen met COPD, astma of post-covid, stemstoornissen en globusklachten, afasie, dysartrie, dysfagie ten gevolge van NAH.

Wekelijkse aanwezigheid: in principe op donderdag

Locatie behandelingen: op de praktijk, online (telelogopedie) of op verwijzing aan huis

Terug naar overzicht